logo bijlesthuis

030 - 227 00 61

telefoonnummer bijlesthuis

Op zoek naar bijles Grieks voor je kind?

Vandaag inschrijven, deze week bijles.

 

Je kunt direct een bijles Grieks boeken. Boek je vandaag, dan heeft je kind in de regel binnen 2 werkdagen de eerste bijles! In uitzonderingsgevallen plannen we de bijles Grieks al de werkdag nadat je hebt geboekt.

Direct bijles Grieks boeken

Probeer een gratis online bijles Grieks!

Gratis probeerles Grieks

Scholieren die op school het vak Grieks volgen weten precies waarom zij hiervoor kiezen. Grieks is de culturele taal die ons niet alleen een inkijkje geeft in de grote geschiedenis van de Grieken maar laat ons meteen zien hoe de Grieken in hun tijd al in staat waren om in weinig woorden heel veel duidelijk te maken.

De oude Griekse schrijvers laten ons meegenieten van hun woordkunst maar we genieten ook van hun beschrijving van hoe het er in die tijd uit zag. Nu nog steeds wordt in het huidige Griekenland veel aandacht aan de oude taal besteed.

Praat eens met een Griek uit deze tijd en lees hem eens een stukje voor uit het werk van Aristoteles en kijk dan eens naar de verbazing op zijn gezicht als hij jou de tekst hoort voorlezen. Wij lezen Grieks fonetisch voor en dat lijkt werkelijk totaal niet op het moderne Grieks.

Bijles Grieks leert je de fijne kneepjes van de grammatica snappen. Je leert hoe zinnen in elkaar zitten en hoe mooi die oude mensen zaken konden beschrijven.

Iedere docent klassieke talen is in staat om zelfs deze oude talen tijdens de bijles Grieks levendig en begrijpelijk te maken. Bijles Grieks is werkelijk de moeite waard om je eens voor aan te melden.

Bijles in andere talen nodig?

Is jouw niveau voor Grieks goed, maar heb je bijles nodig in andere talen?

Bijles Engels | Bijles Duits | |Bijles Frans | Bijles Nederlands | Bijles Latijn

Grieks bijles online

Een online bijles Grieks in de praktijk?

Bijlesthuis werkt met deskundige docenten. Ze kennen de lesstof en weten hoe ze jouw kind kunnen helpen. Online bijles Grieks is drie keer zo effectief als bijles aan de keukentafel.

Meer informatie over online bijles Grieks

Bijles leerlingen geven hun mening over online bijles

Reviews van Leerlingen

Bijles, CITO-training en examentraining

6.2

10

6 reviews

6 Reviews

Meer informatie over bijles Grieks?

Vul hieronder je gegevens in en je vraag. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

tarieven bijlesthuis

TARIEVEN

bijlessysteem bijlesthuis

SOORTEN BIJLES

bijleskwaliteit bijles bijlesthuis

KWALITEIT

telefoon bijlesthuis

030-227 00 61