logo bijlesthuis

030 - 227 00 61

telefoonnummer bijlesthuis

Op zoek naar bijles Scheikunde voor je kind?

Vandaag inschrijven, deze week bijles.

 

Je kunt direct een bijles Scheikunde boeken. Boek je vandaag, dan heeft je kind in de regel binnen 2 werkdagen de eerste bijles! In uitzonderingsgevallen plannen we de bijles Scheikunde al de werkdag nadat je hebt geboekt.

Direct bijles Scheikunde boeken

Probeer een gratis online bijles Scheikunde!

Gratis probeerles Scheikunde

Scheikunde is bij de meeste scholieren bekend van de proefjes en waarschijnlijk heeft iedereen wel eens een mislukte proef meegemaakt.

Een bekende mislukte scheikunde proef vond plaats op een school in Amersfoort waar de docent de scholieren wilde laten zien wat fosfor doet als het aan de blote lucht wordt blootgesteld. Onverwacht vloog het fosfor in een grotere fik dan docent wel had verwacht en hij gooide de asbestplaat, samen met het fosfor, uit het raam van het scheikunde lokaal. Bovenop de auto van de rector die vlak onder dat raam stond geparkeerd. De scholieren hadden de dag van hun leven!

Scheikunde is ook vaak veel minder spectaculair, je moet formules uit je hoofd leren, je moet alles weten van verbindingen, mengsels, zuurgraad, enfin: noem maar op.

Scheikunde is een van de vakken waar we heel veel bijles in geven. Het is ook het vak waarmee we de mooiste resultaten halen. Bijles scheikunde geven is heel vaak een ontzettend dankbare klus. Heel vaak krijgen we blije e-mails van leerlingen die met veel tegenzin aan bijles scheikunde begonnen terwijl ze vaak na korte tijd al merkten dat hun bijles scheikunde heel snel tot resultaat leidde.

Scheikunde lijkt namelijk erg moeilijk en gecompliceerd maar als je van jouw bijlesdocent een goed en gedegen uitleg krijg dan leer je snel de weg kennen in dat schijnbare doolhof van moleculen en atomen. Neem geen genoegen met het feit dat je scheikunde moeilijk vindt en teken je eens in voor een scheikunde bijles.

Bijlessen in andere exacte vakken dan scheikunde

Is jouw niveau voor scheikunde goed, maar wil je bijles nemen in andere exacte vakken? Kijk hieronder

Bijles Natuurkunde | Bijles Nask | Bijles Biologie |

Scheikunde bijles online

Een online bijles Scheikunde in de praktijk?

Bijlesthuis werkt met deskundige docenten. Ze kennen de lesstof en weten hoe ze jouw kind kunnen helpen. Online bijles Scheikunde is drie keer zo effectief als bijles aan de keukentafel.

Meer informatie over online bijles Scheikunde

Bijles leerlingen geven hun mening over online bijles

Reviews van Leerlingen

Bijles, CITO-training en examentraining

7.9

10

228 reviews

228 Reviews

Meer informatie over bijles Scheikunde?

Vul hieronder je gegevens in en je vraag. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

tarieven bijlesthuis

TARIEVEN

bijlessysteem bijlesthuis

SOORTEN BIJLES

bijleskwaliteit bijles bijlesthuis

KWALITEIT

telefoon bijlesthuis

030-227 00 61