logo bijlesthuis

030 - 227 00 61

telefoonnummer bijlesthuis

Bijles wiskunde

Wiskunde. De ene scholier leeft op bij dit vak, terwijl de andere leerling het haat. Bij wiskunde draait het niet om stampwerk, maar om logica. Je moet snappen hoe al die formules werken, maar nog belangrijker: je moet ze ook kunnen toepassen. Daarom draait het bij wiskunde vooral om oefenen met opgaves. Net zolang totdat het kwartje valt. Daarbij is wiskunde een vak dat bij andere vakken vaak terugkomt. Of het nu gaat om natuurkundige berekeningen, scheikundige verhoudingen of statistische kansen, wiskunde ligt aan de basis. Het goed kunnen toepassen van wiskundige regels hebt dan ook bij andere vakken.

Bijles Wiskunde bij bijlesthuis

Heeft jouw kind moeite met wiskunde? Meldt hem dan aan voor bijles wiskunde. Omdat de bijlessen online plaatsvinden, kunnen leerlingen gewoon vanuit huis de lessen volgen. Onze docenten zijn vakbekwaam en werken met de schoolboeken van jouw kind. Zo weet je zeker dat de bijles aansluit op de reguliere lessen.

Snel je eerste bijles

Als je bij ons boekt dan verzorgen wij in de regel binnen 2 werkdagen al de eerste bijles. In uitzonderingsgevallen kan de bijles wiskunde al de werkdag na de boeking gegeven worden. Dus boek snel; des te eerder kan je kind aan de slag met wiskunde.

Nog niet overtuigd? Boek dan vrijblijvend een probeerles wiskunde

Direct bijles Wiskunde boeken

Probeer een gratis online bijles Wiskunde!

Gratis probeerles Wiskunde

Wiskundeknobbel

Sommige leerlingen weten het zeker: ik heb geen wiskundeknobbel, dus ik zal dat vak nooit begrijpen. Maar zelfs voor hun is er hoop. De meeste leerlingen zonder wiskundeknobbel kunnen toch, met de juiste uitleg en genoeg oefening, meekomen in de klas en zelfs het vak afsluiten met een voldoende.

Wiskundelessen draaien om toepassen

Wiskunde draait niet om stampwerk. Natuurlijk moet je sommige formules uit je hoofd kennen (de stelling van Pythagoras bijvoorbeeld), maar het merendeel van de tijd gaat om het leren toepassen van verschillende principes. Hoe bereken je de oppervlakte van een bepaald figuur, hoe kom je achter het snijpunt van een grafiek, hoe bereken je de kans op een bepaalde gebeurtenis? Alleen door vaak de principes toe te passen kom je er pas echt achter of je het snapt of niet. En hoe fijn is dat moment als je opeens denkt: Eureka, het is 4.

Het praktische nut van bijles wiskunde

Kun je de wiskundige principes toepassen, dan zul je steeds vaker situaties ontdekken waarbij dit van pas komt. Bijvoorbeeld als je tijdens natuurkunde de slingertijd van een hanger moet berekenen. Of als je moet berekenen hoeveel laminaat je nodig hebt voor je vloer.

Leer wiskunde toepassen met onze bijles

Tijdens onze bijlessen gaan docenten met jou aan de slag om je te helpen de principes achter de sommen te snappen. Doordat jij aangeeft hoe je redereert kan de docent zien of je het principe gaat snappen, of dat hij je bij moet sturen. En dan, opeens, heb je het goede antwoord uit jezelf gevonden. En blijk je het toch allemaal wel te snappen. Voor je het weet maak je zonder moeite het proefwerk wiskunde en krijg je voldoendes terug op je toetsen.

Wiskunde bijles voor iedereen

Welk schoolniveau je volgt, welke lesmethode je gebruikt, het maakt niet uit. Onze docenten kunnen met elke methode overweg en helpen je altijd verder. Ook als je in de bovenbouw zit: wij bieden namelijk ook bijles wiskunde A en bijles wiskunde B aan.

Heb je bijles Wiskunde A of Wiskunde B in plaats van algemene wiskunde?

Bijles Wiskunde A | Bijles Wiskunde B

Wiskunde bijles online

Een online bijles Wiskunde in de praktijk?

Bijlesthuis werkt met deskundige docenten. Ze kennen de lesstof en weten hoe ze jouw kind kunnen helpen. Online bijles Wiskunde is drie keer zo effectief als bijles aan de keukentafel.

Meer informatie over online bijles Wiskunde

Bijles leerlingen geven hun mening over online bijles

Reviews van Leerlingen

Bijles, CITO-training en examentraining

8.4

10

517 reviews

517 Reviews

Meer informatie over bijles Wiskunde?

Vul hieronder je gegevens in en je vraag. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

tarieven bijlesthuis

TARIEVEN

bijlessysteem bijlesthuis

SOORTEN BIJLES

bijleskwaliteit bijles bijlesthuis

KWALITEIT

telefoon bijlesthuis

030-227 00 61