logo bijlesthuis

030 - 227 00 61

telefoonnummer bijlesthuis

Het bijlessysteem van bijlesthuis: eenvoudig en effectief

Snappen én toepassen!

Iedere les wordt de beroemde vraag gesteld: “begrijp je het wat ik je heb uitgelegd?” Alle leerlingen antwoorden braaf “ja”. Vervolgens deelt de docent een oefentoets uit die moet worden gemaakt. Niet alleen zodat we dan meteen zien of je de stof inderdaad begrijpt, maar ook om je veel extra oefenstof te geven. Des te meer oefenstof des te beter je voorbereid bent voor je toets op school. De voorbereiding van jouw toets tijdens een bijles in de keuken kan al goed zijn. Maar de voorbereiding via online bijles is beter. Wij maken gebruik van een toetsendatabase die je niet in het koffertje van een individuele docent zal terugvinden.

Alle vakken, alle niveaus

Online bijlessen bij Bijlesthuis volgen is prettig. Je komt terecht bij het grootste full-service bijlesinstituut van Nederland waar vele docenten werken. Al deze docenten bij elkaar beschikken met zijn allen over de benodigde kennis om wie dan ook te helpen met welke vraag hij of zij ook maar heeft, ongeacht het niveau of vak. Als jij vandaag nog een Frans bijles volgt, maar je hebt ook moeite met economie, kan je morgen nog online bijles volgen voor economie. Dit is geen enkel probleem. Je schakelt naadloos over van het ene vak op het andere vak en dat zonder zelfs maar uit je stoel te hoeven komen of de deur open te moeten doen voor de volgende onbekende docent die je keuken binnenstapt. Online bijles via internet is veel eenvoudiger, omdat je binnen een handomdraai van vak en/of docent kan wisselen.

Wat zijn KIT lessen?

Bijlesthuis geeft KIT lessen. KIT is een afkorting waarbij wij de nadruk leggen op de T van Toepassing. Bij alles wat wij doen richten wij ons op de vraag of de leerling alles wat tijdens de online bijles is behandeld ook in de praktijk kan worden toegepast op de leerling. De meeste leerlingen gaan naar hun toets, maken die en denken na afloop dat ze de toets goed hebben gemaakt. Vervolgens krijgen ze een tot hun grote verbazing een onvoldoende terug. Wij kennen de oorzaak, er is te weinig geoefend met oefeningen die je ook tijdens de toets op school krijgt. De KIT lessen van Bijlesthuis.nl zijn daarom zo effectief. Je krijgt niet alleen uitleg, maar je leert ook meteen de leerstof toe te passen.

Achterstand? Klassieke bijles!

Volgens ons is er voor ieder probleem een oplossing. Ook als je erg grote kennisachterstanden hebt kan Bijlesthuis je in een zeer korte tijd weer op schema brengen. De methode die we hiervoor gebruiken, noemen we boost bijles. Je krijgt in korte tijd een enorme boost waardoor jouw kennis binnen korte tijd weer op niveau is. Hoe wij dat doen? Wij maken simpelweg gebruik van de beste docenten met de meeste kennis, die binnen mum van tijd de leerling weer op niveau heeft. Deze docenten zijn door de wol geverfd, herkennen iedere vraag en zijn in staat deze vragen zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Klassieke bijlessen zetten we ook in bij leerlingen uit groep 7 en 8 van de bassischool en bij leervakken in het Voortgezet Onderwijs.

Duur: 60 minuten
Prijs: € 30,00

Duur: 60 minuten
Kosten: € 35,00

Gratis proberen

Wij kunnen zeggen dat online bijles goed werkt, maar dat zegt niet alles. Laat je kind online bijles zelf ervaren! Dan ontdek je dat online bijles echt werkt en bij jouw kind past.

Gratis proefles boeken

Online bijles is helemaal 2019

Steeds meer kinderen krijgen online bijles. Het is een effectieve manier om succesvol een toets voor te bereiden. Lees meer over de manier waarop je kind bij Bijlesthuis online bijles krijgt.

Over online bijles

Huiswerkbegeleiding

Op zoek naar dagelijkse hulp omdat je denkt dat jouw kind dat nodig heeft? Dan kan je terecht bij Huiswerkthuis.nl, het ‘zusje’ van Bijlesthuis.nl voor hulp bij huiswerk, toetsen en achterstanden.

Naar Huiswerkthuis