logo bijlesthuis

030 - 227 00 61

telefoonnummer bijlesthuis

Hoe gaat het na aanmelding voor online bijles?

Aanmelden

Zodra je jouw kind bij Bijlesthuis aanmeldt, zijn wij erop gericht om zo snel mogelijk de eerste bijles te plannen. Je neemt immers niet voor niets bijles. We proberen je kind voor de eerstvolgende toets zo snel mogelijk klaar te stomen. Na aanmelding vragen we je eerst om wat aanvullende gegevens over je kind door te geven. Daarna neemt één van onze studiecoördinatoren contact op om de gang van zaken te bespreken.

Intake

Je komt terecht bij een organisatie van ervaren vakdocenten. Na aanmelding volgt een hiatenonderzoek waarin we zowel met ouders als met de leerling de situatie bekijken. De intake geeft ons het inzicht waar de leerling kennis, inzicht of vaardigheden mist. Verder nemen we daarbij de persoonlijke situatie van de leerling mee. In uitzonderingsgevallen zullen we vanwege de noodzaak tot snelheid van handelen het hiatenonderzoek overslaan. Het nadeel van overslaan van het hiatenonderzoek is dat de effectiviteit van de bijles op langere termijn lager is.

Eerste bijles

Je kind gaat van een ervaren bijlesdocent les krijgen. Na elke les is er interne verslaglegging. Periodiek evalueert de studiecoördinator met de bijlesdocent. Hoe vaak we dat doen, schatten we per situatie en per leerling in. Bij Bijlesthuis werken we met vaste procedures om effectiviteit en duidelijkheid te waarborgen. Een aantal zaken laten we echter juist aan de professionaliteit van onze docenten en studiecoördinatoren over. Zij zijn kundig om de juiste inschatting te maken.

Oudercontact

We evalueren regelmatig en zorgen dat ouders op de hoogte zijn van de voortgang van de bijles. Ook kijken we naar de totaalsituatie van de leerling. Het kan zijn dat na een paar maanden een vak zodanig is bijgespijkerd dat we overgaan op bijles voor een ander vak dat aandacht nodig heeft. Ouders kunnen op elk moment met de studiecoördinator contact opnemen om te overleggen over de situatie van het kind.

 

Direct bijles boeken

Bijles bij jou thuis

Bijles is een stuk makkelijker en dichterbij gekomen nu je bijles via internet kunt krijgen. En het mooie is dat je het verschil niet eens merkt tussen bijles bij een huiswerkinstituut, bijles van een student aan de keukentafel en een bijles bij bijlesthuis. Je zult juist merken dat je kind gebaat is bij de deskundigheid en duidelijheid van de docenten van bijlesthuis. Je kind gaat bezig met de lesstof van school, maar ook met achterstanden.

Het maakt niet uit waar je woont

Voor veel ouders is het lastig om voor hun kind bijles te regelen. Je kind moet daardoor laat in de middag of in het begin van de middag nog een eind fietsen. Of je krijgt iemand bij je thuis, waarvan je je nog maar moet afvragen hoe dat uitpakt. Of je nu in Amersfoort, Zaanstad, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam woont, of juist in een buitengebied, bij Bijlesthuis ontdek je dat bijles online degelijk is en goed werkt!

Gratis uitproberen

Ontdek zelf dat online goed bij jouw kind past en boek een gratis probeerles. Een proefles kost niets en geeft je een goed beeld van wat je kunt verwachten.

Gratis proefles boeken

Bijles engels

Veel kinderen krijgen bijles engels. Heeft jouw kind ook tegenvallende resultaten voor dit belangrijke vak? Of heeft je kind hulp nodig voor een engelse toets? Boek dan een bijles engels.

Lees meer bijles engels