logo bijlesthuis

030 - 227 00 61

telefoonnummer bijlesthuis

KWALITEITSSYSTEEMBetrouwbaar kwaliteitssysteem

Een goed kwaliteitssysteem helpt om pieken en dalen in de kwaliteit te voorkomen. Voor de bijlessen die je kind bij ons krijgt is het uitermate belangrijk dat we op een constant kwaliteitsniveau zitten. Het mag niet zo zijn dat de eerste bijlessen helemaal top zijn, maar dat er vervolgens niets meer lijkt te gebeuren. Het mag niet zo zijn dat wij niet op de hoogte zijn van jouw situatie. Daarom hebben we een kwaliteitsmanagementsysteem conform de ISO 9001 norm dat gericht is op maximale effectiviteit van de bijles, dat de leerling centraal heeft, en dat een constante kwaliteit van de bijlessen borgt.

Opleidings- en certificeringtraject van docenten

Vakdocenten die bij Bijlesthuis komen werken krijgen na een zorgvuldige selectieprocedure een interne opleiding. Ze zijn daardoor in staat om hun vakkennis te koppelen aan de specifieke situatie van de leerling. Elke online bijles bij Bijlesthuis is namelijk maatwerk. Online bijles geven is een vak apart. Een belangrijk onderdeel van de opleiding vormt daarom didactische scholing in de ins en outs van de digitale lessituatie. Hierdoor zorgen we ervoor dat een online bijles effectiever is dan een bijles aan de keukentafel.

Studieboeken en oefenmateriaal aanwezig

Bij Bijlesthuis beschikken we over een uitgebreide database met honderden studieboeken van alle mogelijke vakken. Dat maakt online bijles tot een heel sterk middel om efficiënt met de lesstof van de leerling bezig te zijn. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie oefenmateriaal. Hiermee zorgen we dat we niet alleen theorie kunnen doorgeven. We helpen de leerling met de toepassing van de lesstof en het zelfstandig leren denken door oefenopgaven door te nemen die net iets anders zijn dan datgene wat de leerling al vijf keer in het studieboek heeft gezien.

Studiebegeleiding- en coördinatie

Bijlesthuis onderscheidt zich van de meeste bijlesinstituten doordat we een professioneel kader om de losse bijlessen hebben neergezet. Veel onlineorganisaties bieden online bijlessen tegen lage prijzen aan om te zorgen dat een student je kind les gaat geven. Bijlesthuis kiest bewust voor een systeem waarin er supervisie is op onze bijlesdocenten.
We hebben een structuur waarin er elke week mensen zich dag aan dag over alle bijlesleerlingen buigen. Bij de start wordt er een plan van aanpak gemaakt. Vervolgens beginnen de online bijlessen. Regelmatig evalueren onze studiecoördinatoren de situatie van de leerling. Ze kijken naar het oorspronkelijke plan van aanpak en leggen dat naast de vorderingen. In een multidisciplinair team met studiecoördinatoren, vakdocenten, een didacticus en een orthopedagoog bespreken we de situatie van onze leerlingen en passen we de studiestrategie aan. Op deze manier zorgen we dat we onze kwaliteit kunnen borgen. U bent daardoor gegarandeerd van een aanpak die persoonlijk en effectief is.

Vragen?

Voor vragen met betrekking tot administratieve, facilitaire en financiële zaken kan je ons bellen of een mail sturen naar servicedesk@bijlesthuis.nl. Wij beantwoorden iedere vraag binnen 5 werkdagen.

Kwaliteitsaanpak

Wil je meer weten over de kwaliteitsaanpak van bijlesthuis? Neem dan contact op met de kwaliteitsafdeling.

Direct aanmelden