logo bijlesthuis

030 - 227 00 61

telefoonnummer bijlesthuis
online bijles krijgen

Online bijles is simpel

Online bijles is simpel. Je logt in op het afgesproken tijdstip, je komt terecht in onze eigen leeromgeving. Jouw docent wacht je op en je gaat samen aan de slag. Je maakt gebruik van een whiteboard dat je op je beeldscherm ziet. Via een headset hoor je de docent en spreek je met jouw docent. Online bijles is even makkelijk als bellen. Makkelijker zelfs, want je hebt je beide handen vrij om met je ene hand wat drinken vast te houden en met je andere hand het beeldscherm te bedienen.

Bijles via internet is geweldig!

Je spreekt met jouw docent. Terwijl je spreekt zie je dat jouw bijlesdocent op het whiteboard de stof uitlegt en voordoet. Ook jij kunt interactief op het whiteboard schrijven. Jouw docent ziet meteen jouw reacties op de vragen en kan daarom ook meteen ingrijpen als er iets verkeerd gaat. Bijles via internet is eigenlijk haast hetzelfde als bijles thuis. Eigenlijk is bijles via internet nog beter: jij zit thuis op jouw gemak en ziet een recht op staand whiteboard waar de stof wordt uitgelegd. Weer of geen weer: jij kunt comfortabel thuis blijven! En als je klaar bent, hoef je niet terug te reizen naar huis.

Hoofdstuk 3, bladzijde 35 som 4c

Zowel jouw docent als jij hebben samen hetzelfde boek voor je. Je bent met dezelfde som bezig die je niet snapt. Jouw docent weet waar jij mee bezig bent en hoeft dus niet te raden wat jouw vraag is. Sterker nog: jouw docent heeft van jouw stof nog een hele stapel extra oefenstof achter de hand om jou daarmee te laten oefenen. Dat is prettig, want op die manier werk je heel gedegen richting proefwerk. Het is hetzelfde als bijles bij jou thuis, beter nog: want jouw docent werkt samen met een hele grote groep collega's die samen wekelijks heel veel nieuwe oefeningen maken om de leerlingen mee te laten werken.

Op zoek naar bijles Engels?

Onze docenten Engels kennen hun vak en weten wat ze moeten doen om jouw kind te helpen.

Lees meer over bijles Engels

Gratis probeerles?

Wil je liever eerst kijken of online bijles wel bij jouw kind past? Boek nu een gratis probeerles

Nu boeken